Kontaktirajte nas na contact@abcdigitalhub.com | +(381) 69 505 4030

Razmišljate da započnete dropšiping biznis?

U Srbiji se u zadnjih godinu – dve dana pojavilo mnoštvo uspešnih i manje uspešnih dropshipping reprezentativa. Dropšiping je ukratko preprodaja proizvoda, većinski poreklom iz Kine, direktno krajnjem kupcu, preko Vašeg sajta.

U zadnjih godinu dana čuli smo u mnoštvu media u Srbiji o preduzetnicima koji su svoje uspehe podelili sa ljudima prvenstveno u Facebook Grupi – Dropshipping Balkan u kojoj možete pročitati sve vezano za sam početak poslovanja i naučiti mnogo toga iz iskustva drugih ljudi. Znate kako kažu – ”Bolje je učiti na tuđim greškama” -, tako su i ta iskustva više nego dragocena na početku.

Pojašnjenje samog Dropšipinga

Mnogi su krenuli preko platforme Shopify ali mi našim klijentima nudimo drugu priliku, nudimo im početak poslovanja preko WordPress platforme sa pluginom koji Vašu novu Dropshipping prodavnicu povezuje direktno i skoro skroz automatski sa AliExpress prodavcima. Što Vam donosi manje veće početno ulaganje ali nemate potrebe za mesečnom pretplatom – što je slučaj sa Shopify platformom.

Takođe bih naglasio budućim klijentima da smo tu da pomognemo kao konsultanti za načine plaćanja, niche koji želite da odaberete i oko samih proizvoda.

U cenu je uračano -

1. Hosting
2. Domen (koji vi odaberete)
3. Izrada i dizajn sajta 4. Dizajn Logo-a prodavnice
5. Prvih 10 proizvoda
6. Otvaranje stranica na Facebook, Instagram, Google+ socijalnim mrežama.
7. Početna obuka i savetovanje za upravljanje prodavnicom
8. Podešavanje PayPal Naloga

Close Menu