Kontaktirajte nas na contact@abcdigitalhub.com | +(381) 69 505 4030

Usluge

Web Dizajn & Development

Već dugi niz godina se bavimo izradom i održavanjem web sajtova i prezentacija naših klijenata. PORTFOLIO nekih od naših radova možete pogledati na istoimenoj stranici. U zavisnosti od kompleksnosti zavisi vreme za koji dostavljamo projekat klijentu, ali prve rezultate obećavamo već posle samo 24 časa!

Sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom naših fotografa dajemo Vašem biznisu posebnu čar. Radimo sve vrste inbound i outbound fotografije, product fotografije, marketing fotografije. Dozvolite da i Vaš posao prikažemo kroz naše objektive!

Fotografija

Cinematografija

Želite da Vaš biznis prikažete kroz marketing video? Ili želite nešto ozbiljnije poput Holivudske produkcije? Mi smo tu za sve što Vi poželite, konkatirajte nas da bi i Vas uvukli u našu filmsku avanturu!

U našem timu imamo par osoba koje se isključivo bave dizajnom i postavkama WooCommerce i AliDropshipping Prodavnica koje radimo po principu ključ u ruke – zajedno sa SEO optimizacijom, dizajnom, socijalnim mrežama, ali i sa prvih 20 proizvoda u Vašoj prodavnici! Kontaktirajte nas da sledeća Dropshipping radnja bude baš Vaša!

WooCommerce, Drupal & AliDropship Radnje

Social Media Marketing

Dugogodišnje iskustvo u marketingu u eri digitalnog marketinga nam je pružilo znanje koje nam omogućava da pomognemo baš Vama! Tu smo da Vam podesimo reklame i uputimo Vas u bolju optimizaciju Vaših Socijalnih mreža kako biste dopreli do što većeg broja korisnika!

U cenu naše izrade uključena je i osnovna SEO optimizacija. SEO Optimizacija je tu da Vas približi što boljoj poziciji na Google-u, što Vam je svakako jedna od najvažnijih stvari za Vaše internet poslovanje.

Detaljnija SEO Optimizacija se naplaćuje dodatno.

SEO Optimizacija

Grafički Dizajn

A da bi sve ovo postigli tu je – Grafički Dizajn. Vršimo usluge dizajniranja Logo-a, Banner-a, Postera, Biznis Kartica itd.

Prilikom izrade Vaših sajtova i prodavnica, tu smo da Vam pomognemo oko Logo-a i Banner-a koje ćete koristiti.

Takođe imamo mogućnost štampe materijala ukoliko je to potrebno – po dogovoru.

Vršimo i usluge konsaltinga. Deo našeg tima se već dugi niz godina bavi maloprodajom, veleprodajom, online prodajom, dropšipingom, kao i marketingom – na tom polju tu smo da Vam pomognemo. Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate.

Poslovni Konsalting

HR Podrška

Ne možete već duže vreme da nađete osobu da zaposlite na određenoj poziciji?

Pustite nas da pokušamo da Vam pomognemo, ukoliko ne nađemo kandidata za Vas, ne naplaćujemo uslugu.

Close Menu